Hogeldiniz

Murat ÖZEKİCİ
Üyeler              : Arif BARIŞ

Hizmetlerimiz:

1- Samsun’a Engelliler Kampına 2 Engelli Vatandaşımızı Gönderdik.

2- Yurtdışına 1 Öğrenci Gönderdik.

3- Amerika’dan Bir Öğrenciyi (Kyla Samber)  Misafir Ettik.

4- Toplu Ocakbaşı Toplantıları Düzenledik.

5- 24 Üniversite Öğrencisine Her Ay Toplam 2.400.00 Ytl Burs Veriyoruz.

6- Ramazanda Tüm Dostlar İftar Yemeğinde Buluştuk.

7- 2 Kez İşyeri Gezisi Düzenledik.

8- Devlet Opera Ve Balesinin Gösterilerine Toplu Biletler Alındı. Oldukça Yüksek Katılımlar Sağladık.

9- Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezine Buzdolabı Bağışı Yaptık.

10- Tahtalı Dağı’na Yüksek Bir Katılımla Gezi Düzenledik.

11- Avusturya Büyükelçiliği + Bilkent Rotary Kulübü Ve Kaleiçi Rotary Kulübü’nün  Ortak  Olarak Düzenlediği ‘’İki Ülke İki Kültür Bir Yorumcu ‘’ Türev Berki Piyano Resitali Ve Söyleşi Programının Antalya Ayağını  Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığının Destekleriyle Başarı İle Düzenledik. Akdeniz Üniversitesi Konservatuarın Piyona Bölümü Öğrencilerine 1 Gün Süreli Work Shop Çalışması Yapıldı.

12- Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’nde Ve Şahinevler Halk Eğitim Merkezinde Olmak Üzere 2 Gün  Meme Kanseri İle İlgili Seminer   Verdik. Çevrenin Ve Kursiyerlerin Katılımı Ve  İlgisi Çok Fazlaydı. Yoğun İstek Üzerine En Kısa Zamanda Menopoz İle İlgili Bir Seminer Verilecek.

13- Muratpaşa Lisesinde Ve Adem Tolunay Anadolu Lisesinde Meslek Tanıtımı Yapıldı.

14- Bahattin Güney Lise’sine Fizik-Kimya-Biyoloji Laboratuarı Kurulmasına Yardımcı Olduk.

15- 20-21-22 Mart 2008 Tarihleri Arasında 8.Akdeniz Uluslararası Yüksek Öğretim Tanıtım Günlerini  Değerli Üyelerimizin Özverili Çalışmalarıyla Başarı İle Gerçekleştirdik.

16- Koye Projesi Çerçevesinde 6 Adet Okuma Yazma Sınıfı Açtık. Koye Kurslarına Devam Eden Öğrencilerimizi Küçük Hediyelerle Sevindirdik.

17- 03 Mayıs 2008 Tarihinde Geleneksel 15. Resim Şenliğimizi Yaptık.

18- 20 Mayıs 2008 Tarihinde Finike’de Engelli Bir Gence Rtn.Naci Serdaroğlu’nun Katkıları İle Bir Bilgisayar Gönderilmiştir.

19- 21 Mayıs 2008 Tarihinde Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine Tam Teşekküllü İlkyardım Çantası Bağışı Yapılmıştır.

20- Ayda 2 Kez Yapılan Kent-Müze-Tarih Söyleşilerine İştirak Sağladık.