Hogeldiniz

Sayman            : Mehmet MÜLAYİM
Üyeler              : Mehmet Ali SELEK

Hizmetlerimiz:

1.  23 kez Yönetim Kurulu toplantısı, İki kez Başkanlar toplantısı yapıldı.

2.  Bu güne kadar yaptığımız 47 haftalık toplantımızın tamamını Dönem Başkanı açtı ve kapattı.

3.  2430. Bölge Guvernörü Malik Aviral Kulüp projemize katılmak üzere dört kez kulübümüzü ziyaret ettiler.

4.  Altı kere Eşli Gece, İki kez Rotary Ailesi Brunch, Beşkonak Köprülü Kanyon ve Sagalassos Antik Kent Gezileri yapıldı.3 Kez Kulüp Arma’da Akdeniz Akşamları Etkinliği düzenlendi.

5.  Sayın Rauf Denktaş, Sayın Deniz Baykal, Sayın Vural Savaş, Antalya Valisi Sayın Alaaddin Yükswel, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Sayın Mehmet Gölhan, Sayın Nail Kamacı, Sayın Süleyman Evcilmen, Sayın Erdal Öner, Finike Belediye Başkanı Sayın Nail Dülgeroğlu, Sayın Kemal Özgen, Sayın Muhittin Böcek gibi Saygın Konuk konuşmacılarımız oldu.

6.  Sayın Binnur Soyseçkin, Sayın Cem Günaltay, Sayın Prof. Dr. Ender terzioğlu gibi çok değerli Rotaryenler aramıza katıldı.Antalya Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi Sayın Ali Haydar Aksu Onur üyemiz oldu.

7.  Üç kez İşyeri Ziyareti gerçekleştirdik.

8.  Ocakbaşı toplantıları yapıldı.

9.  İki yeni Web sayfamız oluşturuldu ve hizmete girdi.

htpp//:antalya-kaleici.org.tr

www.kaleicirotaryyog.org

10. 11 Kasım 2005 Guvernörlüğün daveti üzerine Dönem Başkanı Ankara’da düzenlenen “ Atatürk Balosu “ na katıldı.

11. Kaleiçi Rotary Kulübü rozeti yaptırıldı ve bütünü üyelerimize dağıtıldı.

12. Yüzde yüz devam eden bütünü üyelerimize her ay kitap hediye edildi.

13. 31 Aralık 2005 Yılbaşı akşamı Kulüp olarak Kemer Fame Recidens Otelde Yılbaşı Balosu yapıldı.

14. Rotary Bilgilerini içeren ”Eğitlence “ ProĞramı her hafta uygulandı ve tamamlandı.

TOPLUM HİZMETLERİ:

1.       6.Akdeniz Uluslar arası Yüksek Öğretim Tanıtım Günleri başarı ile gerçekleştirildi.

2.       13.Geleneksel Resim Yarışması Şenliği büyük bir katılımla “Atatürk Cumhutiyeti ve Cocuklarımız “ teması ile gerçekleştirildi.

3.       Antalya Milletvekili Deniz Baykal’a ödül verildi.

4.       “ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü “ nedeni ile ortak düzenlenen Eşli gecede 2430.Bölge Guvernör Yardımcısı Rtn. Devrim Erol konferans vermek üzere misafir edilmiştir.

5.       Ankara’da yapılan EKOS Eğitici Seminerine Dönem Başkanı, Dönem Sekreteri ve Rotaryen Cem Günaltay katıldılar.

6.       Antalya İşitme Engelliler Okulunda Diş Hekimleri Odası ile birlikte “ Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi Projesi” gerçekleştirildi.

7.       Antalya Müzesi Hijyenik tadilat projesi gerçekleştirildi.

8.       KOYE­- Kolaylaştırılmış Okuma Yazma Eğitimi kapsamında 5 adet sınıf açılarak 73 yetişkine eğitim verildi.

9.       Rotaryen Eşleri Çocuk Esirgeme Kurumu’nu ziyaret ederek çeşitli armağanlar verdiler ve çocuklarla sohbet ettiler.

10.    Finike Belediyesi ile işbirliği yapılarak yöresel bir değer bir miras olan  Finike Portakalına “Coğrafi İşaret” alınması konusunda çalışma yapılmaktadır.

MESLEK HİZMETLERİ:

1.  KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Sayın Rauf Denktaş ağırlanarak düzenlenen Eşli gecede “Meslek Hizmetleri Ödülü” verildi.

2.  Atatürk Endüstri Meslek Lisesinde “Meslek Etiği ve Ahlak” Konferansı düzenlendi.

3.  26–30 Eylül 2005 tarihlerinde Türkiye genelinde gelen Öğretmenler4e yönelik olan “KOYE Eğitici Eğitimi Semineri” düzenlendi.

4.  13 Nisan 2006 tarihinde 75.Yıl Cumhuriyet Lisesinde Meslek Tanıtımı yapıldı.

5.  Adem Tolunay Anadolu Lisesinde Meslek Tanıtım proğramı gerçekleştirildi

GENÇLİK HİZMETLERİ:

1.  Altı Lise Öğrencisine, 25 Üniversite Öğrencisine 9 ay süreli, 1 Yurtdışı Mastır Öğrencisine 18 ay süreli Eğitim Bursu verildi.

2.  Türkiye ÖSS Sayısal beşincisi, Adem Tolunay Anadolu Lisesi mezunu Sayın Nurdan eskici konuşmacı olarak toplantımıza davet edildi ve kendisine başarısından dolayı altın kolye hediye edildi.

3.  Üniversite Günleri çerçevesinde, Gazeteci Yazar Sayın Abbas Güçlü AKM Perge salonunda bin kişilik öğrenci topluluğuna “Yeni Sınav Sistemi ve Üniversiteler” konulu konferans verdi. Konferans çok büyük ilgi gördü.

4.  Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Tuğba Gökkaya Ankara’da yapılan” Ryla Semineri “ ne, Akdeniz Üniversitesi İşletme Fakültesi öğrencisi Mehmet Nas Adana’da yapılan “ Pyla Semineri” ne Kulübümüzü temsilen katıldılar ve daha sonra kulübümüze toplantımıza misafir edilerek izlenimlerini aktardılar.

5.  24 Mart 2006 günü Adem Tolunay Anadolu Lisesi ve Anadolu Kolejine Sayın Abbas Güçlü’nün katılımı ile öğrencilere yönelik iki ayrı konferans düzenlendi.

6.  24 Nisan 2006 tarihinde Antalya Anadolu Lisesi’nde Milli Eğitim Müdürü’nün de hazır bulunduğu törende Sayın Abbas Güçlü’ye bütün oluk öğrencilerinin katılımı ile Kaleiçi Rotary Kulübünün “Gençlik Hizmetleri Ödülü” verildi, sonrasında Sayın Abbas Güçlü öğrencilere yönelik konferansını gerçekleştirdi.

ULUSLARARSI HİZMETLER:

1.  Bir üyemiz Paul Haris Dostu oldu.

2.  Kardeş Kulüp Projesi kapsamında Atina Rotary Kulübü ile yazışma yapıldı fakat bir netice alınamadı.

3.  Üniversite Günleri kapsamında 45’i aşkın Yabancı Üniversitelerin, 4 Yurtdışı Eğitim Danışmanlık kanalıyla Üniversite adayı öğrencilerle buluşması sağlandı.