9 Ekim 2019 Tarihli Toplantı

9 Ekim 2019 Tarihli Toplantı Antalya Kaleiçi Rotary Kulübü

9 Ekim 2019 Tarihli Toplantı

9 Ekim  2019 Çarşamba günü  toplantımızı Falez Rotary Kulübü ile birlikte ortak toplantı olarak gerçekleştirdik.

Onur konuğu konuşmacımız Sayın Dr. Esra Karasulu Özyalçın  “Sepsis” konusunda konuşma yaptı.  13 Eylül Dünya Sepsis günü olarak kutlanmaktadır. “Sepsis bölgemizin önemli projelerinden biridir ve gelecekte Uluslararası Rotary’nin dünya çapındaki projelerinden biri olma potansiyeline sahiptir. Ayrıca, Rotary Vakfı da projeye destek vermektedir.

Sayın Özyalçın konuşmasında, Sepsis’in hayati risk taşıyan bir enfeksiyon olduğunu ve yoğun bakım ünitelerinde ölümlerin en önemli sebebi olduğunu anlattı. Konuşmasında önemli istatistiki verileri bizlerle paylaştı ve Sepsis’ten korunma yöntemleri konusunda önemli bilgiler verdi.

Konuşmasının sonunda, 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı olması dolayısı ile meme kanseri hakkında da kısaca bilgi aktardı.

Bizimle paylaştığı değerli bilgiler için Sayın Dr. Esra Karasulu Özyalçın’a çok teşekkür ederiz.